Întâlnire de gradul zero! Nora, Leo și Anda, față în față în platoul de la Capricii!

Nora, confruntare cu Leo și Anda! Fosta concurentă de la Mireasa spune că Anda face aceleași gesturi ca ea în raport cu Leo!
➠ Abonează-te la canalul nostru: goo.gl/MRmp8c
➠ Cele mai noi știri din showbiz: antenastars.ro/
➠ liveVIDEO Antena Stars: antenaplay.ro/live/antena-stars
ROburn network: Antena TV Group

Descarca

Vizionare
121,671

Comentarii: 1 075

 • Nu ai pierdut nimic draga Nora!Leo este un încă un băiețel prins de fusta mamei.Relatia asta nu ar fii dus niciunde din contra ..ai fii avut o viata plina de suferință, asa ca ,capul sus și mult noroc în viata

  Just ArkonJust ArkonAcum o Zi
 • Nora, este o femeie cu sare și piper dar numai fizic. Se îmbracă și se aranjează frumos, trebuie să mai lucreze la ea, nu a pierdut nimic. Într-adevăr, el i-a zis " Ai încredere în mine" ceea ce s-ar traduce ca și o asigurare că el este al ei. Fata nu a înțeles greșit, oricine ar fi înțeles asta. Leo, nu a fost decât un puști care a ridicat privirea la o femeie. Atât! Restul e can can. Nora, vezi-ți de viață, Leo nu te-a meritat.

  Pink RockPink RockAcum o Zi
 • Leo a rămas oarecum in dubii după venirea Norei, cand a văzut-o tocmai de asta a și rămas la final sa vorbească cu ea, dar Nora este prea Femeie pentru el, mai are de stat la țâța mamei sa o facă fericita! Nora este superba

  Elena Veronica GligaElena Veronica GligaAcum 16 ore
 • Fie vorba intre noi Leo s-a bucurat sa o vada..😂😂

  Cristina AdamCristina AdamAcum o Zi
 • Stau si ma gindesc cind va afla Dana ca a venit Nora in platou!🤣🤣🤣

  Vica IonescuVica IonescuAcum o Zi
 • Noraaa nu ai pierdut nimic ....chiar nimic...toate au fost in favoarea ta ...mergi inainte...

  Andreea ScorobeteAndreea ScorobeteAcum o Zi
 • Areți bestial Nora 🤗❤️ Mergi înainte nu ai pierdut nimic . Vă aduceți aminte când a spus Dana, că e in stare să facă orice numai să.i despartă pe Leo și Nora PTR că n.o accepta nimeni din familia lor..Da, a reușit, totul a fost planificat din afară De sora lui Leo cât și tatăl

  Elena MirelaElena MirelaAcum o Zi
 • Nora : Știu că nu am să te mai văd niciodată.

  Mihaela NistorMihaela NistorAcum o Zi
 • Oameni buni, producatorii acestei emisiuni isi bat joc de toti telespectatorii!

  Ioana RaduIoana RaduAcum o Zi
 • Singura responsabilitate a copiilor fata de parintii lor este sa-i iubeasca si sa-i respecte, nu sa-si ghideze viata dupa cum vrea mamica. Foarte frumoasa este Nora! Leo, se vede ca te simti inconfortabil, dar asa se intampla cand este dependent de parinti. Ar trebui sa iei o distanta fizica de ei astfel incat sa inveti sa fii capabil de unul singur. Eu nu mi-as dori un astfel de barbat langa mine si cred ca multe femei sunt de aceeasi parere, in ciuda educatiei tale.

  Mihaela LuciaMihaela LuciaAcum o Zi
 • Foarte imatur Leo, si cam la bașcalie mare face tot, macar de bun simt putea si el si Anda sa nu facă atatea mutre ci sa duca situația ok.

  Moisescu AlexandraMoisescu AlexandraAcum o Zi
 • Nu Leo a ales, ci Dana, dar stati linistiti ca scapa si de Anda, i-a bagat-o pe gat sa scape de Nora, afara o sa ii dea jet Andei, tot o Machedona îi alege lui Leo..

  Alex AlexandruAlex AlexandruAcum o Zi
 • Ma bucur ca a fost Nora si ca a avut dreptul la replica, toata lumea sa fie multumita acum,nu inteleg Leo de ce s-a agitat atat, dar cu asta sper ca lumea sa o lase linistita si pe Nora pe retele si sa poata si ea sa fie fericita. Merita toti asta, Leo mai ai de crescut,dar asta e alta poveste!

  GaroGaroAcum o Zi
 • Dar pe Anda nu vreți să o vedeți când povestea despre fosta relație și zicea, parafrazez, că motivul pentru încheierea unei relații este pentru că vezi că se poate mai bine? Asta nu se numește oportunism? Nu o mai da cu "am mers pe drumuri separate", că nu ești la grădiniță să-ți meargă trucul. Unde mai pui și că s-a legat de Leo, hop-țop, care se vede clar că, după cum încă se ceartă cu Nora, nu a trecut peste relația cu ea?

  777Law777LawAcum o Zi
 • Da, dar Leo chiar a lasat urme de interpretare in legatura cu Nora.

  Denisa M.Denisa M.Acum o Zi
 • Mie mi-a plăcut, Nora.A facut bine pe de o parte ca a venit sa lămurească lucrurile dintre ea și Leo.Plecarea ei din casa nu a fost cea mai buna.Prin prezenta ei a arătat cum este ea înafara casei.E o femeie frumoasă, tinara nu cum a denigrat-o familia lui Leo, care este dirijat de mana.El nu poate sa ia decizii fara acordul mamei.Pentru a ramine i n casa Leo a promis Norei unele speranțe Astia nu sare departe de trunchi e fiul mamei,Dana o magalagioaica.

  Maria MocanuMaria MocanuAcum o Zi
 • Jenanta situație! Și pt Leo dar mai ales pt Nora! În afara de faptul ca aceasta a venit impecabil îmbrăcată dând clasa tuturor din platou. Nora nu ar fi tb sa accepte sa vina în emisiune pe subiectul asta. Cred ca s-a umilit. Păcat...a arătat impecabil.

  Giveup NeverGiveup NeverAcum o Zi
 • Este foarte bine ca au adus-o inainte sa iasa din casa pentru elimina posibilitatea ca atunci cand iese sa se intalneasca cu ea,pot lamuri acum si va stii in ce directie sa se duca

  Madalina UdreaMadalina UdreaAcum o Zi
 • Leo a stat cu Nora pentru afecțiune,caută în femei o mamă, s-a incapatanat să stea cu Nora crezând ca este în stare să-şi demonstreze că este asumat ca bărbat și s-a simțit doar vinovat de starea Norei așa că văzând că nu face față situației s-a retras.

  Cora Corallina Cora Corallina Acum o Zi
 • Da,poate Nora nu s-a exprimat tocmai bine dar totuși oricare dintre noi am fi văzut că după numai o săptămână fostul partener se îndrăgostește subit nu cred că ne-am fi simțit bine. Și până la urmă după atâtea jigniri pe care le-a primit cred că e dreptul ei să își spună părerea în sfârșit dar Leo ca și mama lui se simt atacați mereu când cineva au o părere diferită de a lor și simt imediat să riposteze.

  Mihaela ToniMihaela ToniAcum o Zi