40 de intrebari cu Denise Rifai (24.04.2022) - Constantin Necula | Editie COMPLETA

40 de intrebari cu Denise Rifai (24.04.2022) - Constantin Necula | Editie COMPLETA
Duminică, în prima zi de Paști, Părintele Constantin-Valer Necula este invitatul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00 , la Kanal D. Unul dintre cei mai populari și îndrăgiți preoți ai Bisericii Ortodoxe Române, Părintele Constantin-Valer Necula, ne va ajuta, prin intermediul celor 40 de întrebări din cadrul interviului realizat de Denise Rifai, să lămurim aspecte importante legate de credință, ortodoxie, mai ales într-o perioada atât de încărcată de spiritualitate cum este cea a Paștelui.
Preot, duhovnic, doctor în Teologie, conferențiar Universitar, Consilier Misiune Pastorală și Imagine, Președinte al Asociației Crucea Albastră, realizator de emisiuni, autor a 53 de cărți, Părintele Constantin-Valer Necula e cunoscut în rândul enoriașilor ca "părintele rocker" sau "stand-up-er" spiritual. În plan personal, Părintele Constantin-Valer Necula este căsătorit și are doi copii, un fiu și o fiica.
“Ce grad are Constantin Necula în armata lui Dumnezeu?”, “Este preoția o meserie bănoasă?”, “Vă mai ia gura pe dinainte?”, “Cât costă mântuirea neamului?”, “Se va schimba ritualul de Botez?”, “Ce are în fișa postului un Înger Păzitor?”, “Când pomana este făcută … de pomană?”, “Pot moaștele să facă minuni?”, “V-ați îndoit vreodată de planul lui Dumnezeu?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Părintele Constantin-Valer Necula va oferi răspunsuri, în cadrul ediției speciale a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în prima zi de Paști, duminică, 24 aprilie, de la ora 22:00 , la Kanal D.
Ne puteti urmari si pe:
www.kanald.ro/
www.wowbiz.ro/
www.stirilekanald.ro/
www.kfetele.ro/
Copyright © Toate drepturile rezervate.

Descarca

Vizionare
537,137

Comentarii: 1 008

 • O mare onoare că l-am avut profesor pe părintele! Magistral!

  prin lumeprin lumeAcum 21 o Zi
 • De departe una dintre cele mai placute si mai interesante emisiuni.

  Victorita PredaVictorita PredaAcum 4 ore
 • Ăsta e omul care m-a readus la Ortodoxie. Sau minimum m-a făcut să visez la o reunificare a Bisericii. Toată lumina poporului meu românesc mi se arată a fi exemplară în Dumnealui. Mii de mulțumiri. Hristos a înviat !

  V. B. Marin Rincon de guitarra flamencaV. B. Marin Rincon de guitarra flamencaAcum 2 ore
 • V-am ascultat mu mult drag!O zi binecuvantata tuturor!Eu cred in miracole, eram la Iasi in anul 1989 ptr o partida de handbal cu echipa din Iasi. Am fost la biserica unde erau moastele Cuviioasei Parascheva, in drum spre cantina unde trebuia sa mancam mi s a intamplat ca un càine sa sara gardul si sa se opreasca propiu la picioarele mele. M a mirosit, s a intors fara sa mi faca nimic, doar la mine a fost. A doua zi tatal meu a scos o dintr un spital din Bucuresti pe mama mea, era pasibila de cancer. A fost la biserica cu mine, apoi incet, dar si a revenit. Este si acum in viata!

  Neguta TarachiuNeguta TarachiuAcum 14 Zile
 • Din toate edițiile de până acum ,acest invitat este singurul care nu s-a bâlbâit ,n-a folosit propoziția interogativă:' Păi ...cum să vă spun...?'

  Mikayla BlackMikayla BlackAcum 21 o Zi
 • Adevarat balsam pt suflet!!!! Sanatate si Mantuire va doresc parinte, dvs, familiei si tuturor celor dragi ai dvs!!!!

  Aurica FeraruAurica FeraruAcum 14 Zile
 • ”HRISTOS ÎN MIJLOCUL NOSTRU! ESTE ȘI VA FI! YESSS!” Mi s-a zbârlit pielea și l-am iubit din acel moment.

  CAE INDRU CAEINDRUCAE INDRU CAEINDRUAcum 21 o Zi
 • Mulțumim, Părinte 🙏❤️!!! Ca întotdeauna, balsam pentru suflet !!! 🙏

  Mihaela GhelaseMihaela GhelaseAcum 21 o Zi
 • Hristos a înviat !!Să ne trăiți părinte!!Sunteți o minune ptr. noi ,Dumnezeul să vă dea sănătate multă !!

  stefan floricastefan floricaAcum 21 o Zi
 • Respect Parinte Necula !

  Claudia IoanaClaudia IoanaAcum 21 o Zi
 • Hristos a înviat !

  Taina CredinteiTaina CredinteiAcum 21 o Zi
 • Se vede din comentarii, că parintrle are un public foarte fin si de calitate. Felicitari pentru invitarul de exceptie care este Parintele Necula se.observa ca a obosit putin in lupta sa de a explica bunatea unui Dumnezeu mult iubitor si mult iertator cu copii Lui, multi rataciți in aceasta lume agitata si plina de obstacole. Ma bucura nespus că oamenii au inceput sa urmareasca emisiuni in care preotii nostri de exceptie explica pe intelesul tutuor o mica particica.din tainele bisericii, inseamna ca oamenii au inceput din de in ce mai mult sa se preocupe sa isi recupereze sufletele ratacite in aceasta valtoare care este viata.

  Nicolae CorinaNicolae CorinaAcum 21 o Zi
 • Va multumesc ! O emisiune de suflet intr-adevar. Respect Parintelui Necula ! Il urmaresc cu drag si admiratie de fiecare data cand am ocazia. Multumesc frumos Denise Rifai si pentru aceasta emisiune ! Stima !

  Grazziany - Cristian PetrescuGrazziany - Cristian PetrescuAcum 21 o Zi
 • Foarte interesanta si minunata emisiunea si invitatul dumneavoastra!Respect!🙏

  Cristy TM 🇷🇴(canalul cu folclor autentic)Cristy TM 🇷🇴(canalul cu folclor autentic)Acum 21 o Zi
 • Un om plin de harul lui Dumnezeu, un adevărat balsam pentru suflet!

  Mihaela OneaMihaela OneaAcum 21 o Zi
 • Ca și un comentariu la una din intrebari, averea se face in cer, nu pe pamant unde este "mancata de molii", iar preotul stie si pune in practita acest lucru. Dumnezeu sa va ajute părinte!

  Florina VasileFlorina VasileAcum 14 Zile
 • Hristos A Înviat!

  tudorache alinatudorache alinaAcum 21 o Zi
 • Mulțumesc frumos pentru această emisiune frumoasă și pentru invitatul dumneavoastră

  Ana-Maria CosteaAna-Maria CosteaAcum 14 Zile
 • O fericire si o onoare sa l asculti pe preotul Necula.L as asculta la nesfarsit.E inteligenta, bunatate,umor,omenie.

  Nadia GrigoreNadia GrigoreAcum 14 Zile
 • Admir oamenii frumoși, plăcuți, citiți, instruiți, care învață continuu. Părintele nu are la baza seminarul teologic dar a ținut pasul cu un semunafist ceea ce este destul de greu de recuperat. Dar voința este totul. Îmi plac oamenii are se autodepasesc. Părintele este simplu, concret și direct. Exista preoți rugători, preoți cu o voce îngerească, preoți instruiți și care în conferințe îți deschid ochii spre cer într un mid special. Fiecare preot are talantul sau. Foarte fain. Ce plăcut este părintele.

  Boscoie AnaBoscoie AnaAcum 21 o Zi