Carla's Dreams - Victima | Official Video

SUBSCRIBE @ Carla's Dreams Official YT: smarturl.it/CarlasDreamsYT
Contacte:
Romania: 0757104166
Booking@globalrecords.com
Text:
E clară vina, poart-o! Nu-mi da înapoi
Zile, dansuri timide și plimbări sub ploi.
Mult prea multe valuri sunt între noi.
Știi? Iubirile mor când nu privești înapoi.
Tu mi-ai schimbat și numele în telefon
Și în locul meu tu iei pastile să adormi
Și tu visezi că nu te vreau, că nu te ador.
Dar totuși nu ai somn...
Ești victima mea preferată dintre toate fetele.
Ești crima mea de 5 ani, 5 ani, 5 ani!
Tu ești motivul meu pentru toate bețiile,
Perfecțiunea mea... Dar fără piedestal.
Spune-mi care e sensul, spune-mi acum!
Înțeleg alb-negru, înțeleg tăceri, înțeleg drum.
Oricum mi-ai cerut cuvinte "de rămas bun".
Știi? Iubirile mor ca a noastră acum.
Tu mi-ai schimbat și numele în telefon
Și în locul meu tu iei pastile să adormi
Și tu visezi că nu te vreau, că nu te ador.
Dar totuși nu ai somn...
Ești victima mea preferată dintre toate fetele.
Ești crima mea de 5 ani, 5 ani, 5 ani!
Tu ești motivul meu pentru toate bețiile,
Perfecțiunea mea... Dar fără piedestal.
Spune-i pe nume!
A fost dragoste, nu pasiune.
A fost fără stil, c-un stil anume.
Tu spune-i pe nume, spune-i pe nume. Yeah!
Spune-i pe nume, celui care te-a iubit pe bune,
Celui care n-a mințit tu spune-i.
Tu spune-i pe nume, spune-i pe nume. Yeah!
Ești victima mea preferată dintre toate fetele.
Ești crima mea de 5 ani, 5 ani, 5 ani!
Tu ești motivul meu pentru toate bețiile,
Perfecțiunea mea... Dar fără piedestal.
Carla's Dreams Online:
carlasdreamss
carlasdreams
www.carlasdreams.com
Spotify: open.spotify.com/artist/1n5LD...
Apple Music: music.apple.com/it/artist/car...
Global Records Online:
globalrecords.com
GlobalRecord...
globalrecords
GlobalRecordsRO
Credite: Text: Carla’s Dreams
Muzica: Carla’s Dreams, Alexandru Turcu
Productie: Alexandru Turcu, Carla’s Dreams
Regie: Roman Burlaca
Scenariu: Roman Burlaca, Vlad Sabajuc
Produs de BR Films
Director de imagine: Evghenyi Dedkov
Hommage Hwang Dong-hyuk
(C) & (P) 2022
Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la ROburn.
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.

Descarca

Vizionare
11,544,244

Comentarii: 3 788

 • Își merită pe deplin locul 1 în trending! Bravo întregii echipe! 🙏🔝🔥

  Vizante GabrielVizante Gabriel
 • Cântărețul preferat al fiului meu Alex ,care acum 3 ani a decedat în urma unei boli incurabile ,leucemie! Ascult cu drag toate melodiile ,aducandu -mi aminte de fiul meu ! Felicitări!

  DORINA SUCEVANDORINA SUCEVAN
 • Întotdeauna am susținut ca piesele voastre nu sunt doar muzica, ci o comunicare între suflete. Voi transmiteți printr-o singură melodie toate emoțiile pe care le descoperă un suflet de-a lungul vieții. Pe mine mă transpuneți într-o altă dimensiune cu fiecare vers, cu fiecare notă. Voi mă știți, sunt într-un scaun cu rotile, ne-am întâlnit la multe concerte de-ale voastre, cel mai recent la @TheArtistAwards, și v-am spus de fiecare dată că îmi place mult ceea ce faceți. Voi mă faceți să înțeleg încă o dată că nu contează cât timp durează ceva, ci modul de a exista. Asta e iubirea, un amalgam de trăiri, iar voi o descrieți cel mai bine. ❤

  Carmen VasilescuCarmen Vasilescu
 • WOW!!!!! Vorba americanului AMAZING!! Un video clip de milioane, omul e super talentat, nu gasesti multi ca el in Romania

  Easy beading creationsEasy beading creations
 • Piesa asta nu o scrie oricine. Se vede ca omul asta a iubit mult la viata lui. Suferinta si dorul sunt scrise pe hartie intr-un mod cum n-am văzut la nimeni. Special, bland si cu sufletul pe tava prin fiecare piesa pe care o scrie. Bravo voua.

  Alexandra IoanaAlexandra Ioana
 • Me chilling in Poland in 2015: Wow what a nice band

  Roza KuolemaRoza Kuolema
 • Omule, mi-aș da un an din viață ca să te cunosc, să stăm la o cană de vin și să descopăr sufletul ăla din tine. Mă omoară curiozitatea despre omul din spatele poeziei, care, cu timpul, va ajunge pe piedestalul unde stă, azi, Luceafărul. Real vorbind, nu aruncând cuvinte mari. Sunt convins că o întreagă țară este de acord cu ce am spus.

  Liviu OpranLiviu Opran
 • Un vis frumos,pe marginea Dunării ,făcut din vin bun și muzica lui Carla’s Dreams! Ma bucur ca am avut ocazia sa te ascult la Crama Rasova! Cu mâna pe inima spun: a fost cel mai frumos eveniment din viața mea! Felicitări pentru muzica pe care o faci și pentru ceea ce transmiți!

  Elena Sorina AElena Sorina A
 • С момента выхода клипа,я пересматриваю его снова и снова ,уже несколько дней подряд.На моем телефоне целый день играет ваш трек .Песни Carla’s Dreams всегда оказывали на меня особое влияние ,чем песни других исполнителей .Прочитав комментарии ,я не могу сказать ,что не удивлена сколько сердец затронуло ваше исполнение и смысловая нагрузка клипа в целом .Вы-легенда!Я мечтаю побывать у вас на концерте,вы особенный ,глоток свежего воздуха для поражённых любовью ,чтобы прожить эти чувства ,боль заново и встать на ноги.Вы достучались до многих сердец,это подвластно не каждому .Пожалуйста,не останавливайтесь ,продолжайте в том же духе ,радуйте нас своими песнями ,ведь каждая ваша песня-это исцеление.Всего вам наилучшего❤️❤️❤️

  Sharlota.Rouse SalevanSharlota.Rouse Salevan
 • Totul"aranjat" impecabil.... Tehnică vocală de excepție , videoclipul e artă, iar "indiciile" ascunse atât de bine....E ceea ce ne place la Carla, nu? Iar ca să-i spun pe nume...

  eccentriceccentric
 • im Brazilian but i love this song.. i love this singer. a kiss from Brazil! 🇧🇷

  Vitória AmorimVitória Amorim
 • Sunt atat de bune piesele astea, transpune atat de bine acea înțelepciune pe care o poți câștiga doar prin dezamăgiri si suferințe.

  Lola PopLola Pop
 • Te lasă cu ochii în gol piesa asta. Și cu un gol în suflet. Dacă ar fi fost de altcineva cântată, era probabil o altă frumoasă melodie de dragoste. În această interpretare, pare dintr-o altă dimensiune, unde 4.13 minute nu măsoară timpul, ci îl comprimă, anotimp după anotimp... Este atât de reală, cuvintele acelea transmit atât de convingător tristețea, videoclipul are atâta greutate încât cuvintele simple pe care le cânți capătă valențe de roci metamorfice. E o pecete peste acești primi zece ani, în care ați imprimat simboluri peste simboluri.

  𝓐𝓭𝓲𝓷𝓪 𝓟𝓮𝓵𝓰𝓮𝓻𝓐𝓭𝓲𝓷𝓪 𝓟𝓮𝓵𝓰𝓮𝓻
 • ADOR PIESA ASTA! Inca de cand a aparut, o ascult zi de zi si inca nu m-am plictisit de ea. Este minunata, transmite atata emotie, atatea sentimente...

  LilyoftheValleyLilyoftheValley
 • Tu ești cel care salvează muzica românească ! "Perfecțiunea mea".❤

  kitty anakitty ana
 • Atat de fascinant... atat de ...transcendental, atat de superb si de dureros. Probabil ca fiecare dintre noi ne regasim, cumva, in versurile majoritatii pieselor voastre. Sunt plecata din Romania de 10 ani si cumva, in fiecare dimineata, inainte sa plec la serviciu, ascult pe repeat cateva din piesele voastre. Seara, inainte de somn, same sh*t, different day. Si da... 5 ani (chiar dublu de atat) de aproape perfectiune :), de cifra 5 :). Va multumesc ca existati si ca ne dati, tuturor, o lectie de viata, prin modestie, sensibilitate, inteligenta si respectul pe care ni-l aratati. Ne-ati demonstrat ca, prin extrem de multa munca si talent, chiar si fara a putea asocia o figura vocii, ati cucerit zeci de milioane de oameni si v-ati pus amprenta, intr-un fel sau altul, asupra noastra. Ma inclin cu respect si mi-as dori enorm sa va vad intrun concert si in Belgia (mi-a fost imposibil sa ajung la cel din Bruxelles din 2019)!

  Anca Florina MunteanuAnca Florina Munteanu
 • In sfarsit un artist care își respecta publicul, din toate punctele de vedere!

  Laurentiu PotcovariuLaurentiu Potcovariu
 • Carla's Dreams este și va rămâne ceva unic! Nimeni nu va putea să repete acest fenomen!

  shadowshadow
 • Uitandu-ma peste comentarii am constatat ca publicul vostru, din care fac parte, poate scrie un text fara greseli, ceea ce spune multe! In alta ordine de idei defectul melodiilor voastre este ca se termina! LA MULTI ANI CSD!!!

  Ybag UcseluvrapYbag Ucseluvrap
 • Клипы, песни, голос...всё просто волшебно! Ребята, так держать! Вы лучшие и спасибо вам за это!! 🔥🔥🔥🔥🔥

  МарияМария