IN MEMORIAM Petrică Mîțu Stoian. Cântece de suflet, care nu vor pieri niciodată

Plecarea lui Petrică Mîțu Stoian mi-a lăsat și ne-a lăsat un gol imens în suflet și în minte. Știu că tristețea asta nu o să-mi treacă niciodată... Drum lin, Petre! Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună...

În memoria artistului, colegului de scenă și prietenului Petrică Mîțu Stoian, câteva cântece pe care le-am interpretat împreună și care vor rămâne pentru totdeauna în sufletul meu:

00:00 Geaba beau, geaba mănânc
03:36 Verde-i frunza, verde-i iarba
06:12 A naibii de ibovnică
09:53 Cine-i pe la poarta Lină
12:45 Lină, Niculină
15:48 Mândră, mândrișoară
18:01 S-aude, s-aude
20:53 Mândrulița mea prejneană
23:08 Mândră vezi, a naibii ești
25:47 Vezi măi nană, văd și eu🔔 Vă invit să vă abonați la canalul meu de ROburn: bit.ly/NiculinaStoican
Urmăriți-mă și pe:
➥ Facebook: niculina.sto...
➥ Instagram: niculina.st...

📞 Contact Niculina Stoican pentru evenimente și petreceri private:
Tel: 0722.620.400
E-mail: niculinastoican1313@gmail.com

ℹ s-a născut pe 9 decembrie 1970, în comuna Balta, județul Mehedinți. Primii ani de școală i-a făcut în Drobeta-Turnu Severin, urmând apoi liceul și facultatea de Etnomuzicologie și Folclor în București, la clasa prof. Mărioara Murărescu. S-a făcut remarcată cu o voce de excepție, participând la primele spectacole alături de mama sa, interpreta Angelica Stoican.

Începând cu anul 1996 este angajată a Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului" din Târgu-Jiu, unde are o bogată activitate artistică. Participă la numeroase spectacole, atât în țară, cât și în străinătate, fiind de fiecare dată unul dintre capetele de afiș. Are un număr impresionant de apariții radio și TV, atât ca invitată a emisiunilor de folclor, cât și la dedicații muzicale, multe dintre piesele sale devenind șlagăre scurt timp de la apariție. Niculina Stoican are și o bogată activitate discografică. Palmaresul Niculinei Stoican este impresionant; iată doar câteva dintre momentele importante din cariera cântăreței de muzică populară:

👉 Este câștigătoare a festivalului "Moștenitorii", organizat de Televiziunea Română și Mărioara Murărescu
👉 Este laureată a festivalului "Maria Tănase"
👉 Este laureată a festivalului "Maria Lătărețu"
👉 Este laureată a primei ediții a festivalului de folclor "Mamaia-2001"
👉 A fost invitată la festivalul internațional "Cerbul de Aur" Brasov-2001 , alături de mari nume ale folclorului românesc: Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Drăgan Muntean, Laura Lavric, Irina Loghin etc..

A crescut cu muzică populară, moștenind de la mama sa, Angelica Stoican, dragostea pentru folclorul românesc.

Printre albumele lansate de Niculina Stoican se numără: „De-aș fi ca luna pe cer”, „De atâta vreme”, „Lina, lina, Niculina” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „Mândruliță de la Gorj” (împreună cu Petrică Mîțu-Stoian), „De-aș trăi cum zice lumea”, „Am crescut, Doamne, băiat”, „Să petrecem cu Niculina Stoican” (vol. I și II).

❗ Canal de ROburn administrat de BrandTube România: office@brandtube.ro / brandtube.ro/

Descarca

Vizionare
542,262

Comentarii: 498

 • A lăsat o amprentă puternică asupra noastră cu vocea și cântecele lui , cu persoana lui, mă uit la el și nu-mi vine a crede ca numai este printre noi, Dumnezeu să te odihnească în împărăția lui Maestre Petrică !

  Petruta CamenPetruta Camen
 • Ati fost cel mai bun , cel mai frumos si cel mai iubit duet din muzica populară. Capul sus Doamnă ,nu luați seamă la lumea rea.❤

  luminita hanziluminita hanzi
 • Ne vor ramane cântecele sale nemuritoare !

  petrec69petrec69
 • Foarte frumos ati cantat ampreuna,multumim Niculina,sa fii sanatoasa sa ne mai canti si pe Petrica Dumnezeu sa-l odihneasca. (Fana din Londra)

  Ana Olariu-FatAna Olariu-Fat
 • Este un gest foarte frumos in memoria sa 🏴condoleante doamna Niculina,Dumnezeu sa-l odihneasca 🖤

  Darius alexandru BodeaDarius alexandru Bodea
 • Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest artist minunat ,iar colegilor dumnealui, respect și admirație pt modul cum l-au condus pe ultimul drum 😢

  Elena UnguruElena Unguru
 • Mulțumesc frumos pentru aceste cântece cu asta am rămas cu amintiri eu sunt Modoveancă și am iubit cântecele marelui maestru Dumnezeu să-l odihnească în pace.

  Maria BotezatuMaria Botezatu
 • Dumnezeu a hotărât,ca MAESTRUL PETRICĂ MÂȚU STOIAN, să cânte pentru EL, în cerul sfânt.Noi am rămas aici pe pământ, cu lacrimi și multe regrete.Veșnică amintire....

  Delia DeliaDelia Delia
 • Cei mai frumoși Mehedințeni. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe maestrul muzicii populare Românești 😧

  Lacri TurtureanLacri Turturean
 • Doamne ce voci ! Niculina multumesc pentru aceste superbe melodii ,păcat că D-zeu la luat prea devreme pe acest neegalat om, PETRICĂ MITU STOIAN. 😥😥😥😥😥😥

  Iuliana IsabelaIuliana Isabela
 • Irepetabil! Cântecele rămân dar oricine le ar cânta , nu i la fel “! S a sfârșit aceasta minunata experiența!

  Monica PatrulescuMonica Patrulescu
 • Felicitări pt ceea ce ați fost și pt ceea ce ați rămas pt noi .Ați fost un cuplu iubit de oameni !!Odihna vesnica Maestre!!

  Vali GhitaVali Ghita
 • In cateva randuri pot spune ca si Dvs Doamna Niculina Stoican sunteti o cantareata desavarsita si cu mult renume ne pare rau ca ne-a parasit un mare om Petrica Matu Stoian care ne-a incantat in atatia ani cu melodiile si vocea lui placuta si calda asta este viata nu stii cand ti se termina mosorul de asta este bine sa iti traiesti viata cat poti ca nu se stie viata omului azi esti maine nu mai esti iar Dvs fiti puternica si aveti grija de Dv nu avem ce face nu putem intoarce timpul sa il aducem inapoi Doamne ai grija de el ca a fost un om cu suflet mare sa ii luminezi calea pe care o paseste Amin

  𝗕𝘆 𝗢𝗻𝘆𝘅 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹𝗕𝘆 𝗢𝗻𝘆𝘅 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹
 • Doi artisti mari ai Mehedintului , ne bucuram sufletele cu frumoasele dvs colaborari muzicale !!! Va multumim! 💕🙏

  Daniela CismaruDaniela Cismaru
 • Drum bun spre Lumină și Iubire Petrică .Offff!!! Nu mi se usucă lacrimile pe obraz.Condoleante familiei .Mare pierdere 😪.Niculina faci un gest frumos .

  Maria RusuMaria Rusu
 • Frumoasa mea,esti o dulce,o voce deosebita,felicitari tuturor, ati fost doi cantareti dragi inimii mele,dumnezeu sa l odihneasca

  Rodica MorosanRodica Morosan
 • Felicitari Orasului Craiova ptr. tot ce au facut in memoria d-lui Matu Stoian Petrica.Felicitari tuturor celor care au participat .Dumnezeu sa-l odihneasca pe maestru.Condoleante familiei si prietenilor.

  angela Voicuangela Voicu
 • Te ador,draga mea Niculina!Lumina si odihna veșnică,maestre!

  Ioana PruteanuIoana Pruteanu
 • Frumos, deși sunt din Banat, va iubesc și va prețuiesc pe amândoi! Doi artiști mari sa nu murdarim acesta colaborare între aceste 2 mari voci ale României!

  Cristina ComanCristina Coman
 • Pacat ca ceea ce este frumos nu dureaza foarte mult. Sunt doi mari artisti ai muzicii populare ce au urcat treptele succesului impreuna, atat ca duet dar si individual. Doua voci extraordinare, lasa in memoria fanilor si a iubitorilor de muzica populara, melodii nemuritoare ce vor mangaia sufletele multor generatii. Nu cred ca Niculina va mai reusi sa formeze un alt duet de succes asa cum a fost cel cu Petrica si nici nu cred ca isi mai doreste. Muzica populara, ramane mai saraca fara acest cuplu de artisti minunati, dar melodiile interpretate de catre acesti doi mari artisti vor avea o valoare imensa. Sa ii ascultam si sa ii pretuim pentru ceea ce au oferit cu talentul lor si extraordinarele lor voci.

  gheorghe banicagheorghe banica